Όροι χρήσης ενοικίασης αυτοκινήτου Φολέγανδρος

Γενικοί όροι

Ηλικία οδηγού: Τουλάχιστον 23 ετών.

Άδεια οδήγησης: Έγκυρη άδεια οδήγησης ευρωπαϊκής ένωσης που έχει εκδοθεί τουλάχιστον ένα έτος πριν, ή διεθνής που να συνοδεύετε από την τοπική άδεια οδήγησης.

Ελάχιστη ενοικίαση: Μία ημέρα (24 ώρες). Κάθε επιπλέον ώρα (τρεις το πολύ) χρεώνεται επιπρόσθετα με το 1/5 της αξίας της ημέρας. Για παραπάνω από τρεις ώρες καθυστέρησης, ο ενοικιαστής χρεώνεται με τη χρέωση μιας ολόκληρης ημέρας. Όριο χιλιομέτρων: Απεριόριστο.

Ασφάλιση: Ο πελάτης θα φέρει την ευθύνη για ολόκληρο το ποσό ζημιών στο όχημα της EVO CAR RENTAL. Ωστόσο, κατόπιν συμφωνίας με την EVO CAR RENTAL ο πελάτης μπορεί να περιορίσει την ευθύνη του σε πόσο αναλογικό με το group οχημάτων, με την υποχρέωση ενός ποσού ως «Απαλλαγή ζημιών μισθωμένου αυτοκινήτου».

Οποιαδήποτε ζημιά στα ελαστικά, το παρμπρίζ, τα παράθυρα και στο κάτω μέρος του αμαξώματος δεν καλύπτεται σε καμία περίπτωση.

Βενζίνη: Η κατανάλωση βενζίνης πληρώνεται από τον ενοικιαστή. Πρόστιμα παραβάσεων οδικής κυκλοφορίας: Χρεώνεται ο πελάτης. Παιδικά καθίσματα: Διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Παράδοση/Παραλαβή: Κάθε παράδοση/παραλαβή στο σημείο επιλογής, γίνεται κατόπιν συμφωνίας.

Ενοικιάσεις πέραν των συνόρων: Η διέλευση των ελληνικών συνόρων με το όχημα της EVO. απαγορεύεται χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση από την EVO CAR RENTAL.

Μεταφορά με πλοίο: Η μεταφορά με πλοίο επιτρέπεται μόνο με γραπτή έγκριση της EVO. Η EVO CAR RENTAL. διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής αυτοκινήτου με άλλο της ίδιας κατηγόριας.

Επισκεφθείτε τη Φολέγανδρο

Κάτεργο

Κάτεργο

Περισσότερα

Χοχλίδια

Χοχλίδια

Περισσότερα

Αγκάλη

Αγκάλη

Περισσότερα

Αγίος Γεώργιος

Αγίος Γεώργιος

Περισσότερα

Λιβάδι

Λιβάδι

Περισσότερα

VIP Transfers
Best Service Guaranteed
ISO 9001
 

Γιατί Εμάς

1. Ειδικές τιμές.
2. Καινούργια αυτοκίνητα.
3. Δωρεάν Παράδοση.
4. Παραλαβή από/πρός το Λιμάνι-Ξενοδοχεία.
5. 24 ώρες οδική βοήθεια σε όλο το νησί.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Χώρα Φολέγανδρου
Τηλέφωνο : 22860 41623
Κινητό 1 : 6986 760676
Κινητό 2 : 6977 462255
E-mail: evorentacar @ gmail.com

Follow Us

Μείνετε Ενημερωμένοι


PORT LIVE